avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare cu probleme
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare cu probleme

Buna ziua. Eu am facut cererea de pensie in 2017, azi am primit un raspuns in care imi ziceau ca lipseste inchiderea contractului de munca. Eu am terminata munca in 1990 la I. M. G. B. Bucuresti, in 1988 am cerut o copie a carti di munca, dar in 1990 cind m-au concediata nu am avut nimica de la
I. M. G. B. De fapt di causa asta nu pot sa am pensia, pentru ca chiar daca am anii de pensie, imi lipseste inchiderea contractului de munca cu aceasta intreprindere. Ma puteti sfatui ce sa fac? Cum pot sa obtin un document, o adeverinta care sa certifice cand am inchis contractul de munca cu I. M. G. B
Multumesc mult
Janina
Cel mai recent răspuns: Daniela Floarea , utilizator 15:09, 22 Noiembrie 2019
Cand v-au concediat in 1990 v-au inmanat o decizie de incetare a activitatii . Este actul cu care ati fost concediata. Acesta se depune in original la dosar la Casa de Pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca kokutza kokutza Buna ziua. Am o dilema referitor la operarea in cartea de munca. In anul 1988 cand sora mea a parasit tara, lucra la o intreprindere. Acum m-a imputernicit pe ... (vezi toată discuția)
Refuz pensionare anticipatã parþialã allexis_dan allexis_dan Bună ziua, v-aş ruga dacă mă puteţi ajuta în următoarea problemă: am depus dosarul de pensionare anticipată parţială în următoarele condiţii: - ... (vezi toată discuția)
Datorie vodafone ContSters477066 ContSters477066 Am avut contract cu vodafone pe 2 ani, pt un aparat internet wii fii,până în septembrie 2017.In decembrie m-am dus în agenție vodafone și am reziliat ... (vezi toată discuția)