avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Avocat
Discuție deschisă în Executare silită

Avocat

Caut urgent avocat specializat pe executari silite im targoviste.avocat cu experienta
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:53, 22 Noiembrie 2019
Ar fi util.sa precizati despre ce fel de executare deoarece variantele sunt multe si avocatii pot fi specializati doar pe anumite executari nu si pe altele care sunt mult mai anevoiase decat cele simple.

Depinde si de atitudinea executorului, printre altele...de caile legale care trebuie utilizate...

De asemenea, pot exista situatii in care sa nu fie necesara prezenta fizica a avocatului fiind suficient ca acesta sa stie ce are de facut fara sa se vada la fata cu executorul.
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Sever Simion Sever Simion Caut un avocat super specializat si serios pe executare silita din Bucuresti. Am cunostinte juridice. Daca aveti o recomandare, va rog scrieti-mi mesaj. ... (vezi toată discuția)
Poprire helenish helenish Ca angajator in ce conditii pot sa fac poprire pe salariu unui angajat? E suficient cu adresa de la executor bancar fara alte acte? (vezi toată discuția)
Revin mesaj anterior executare silita auracoman1961 auracoman1961 Scuze, nu am precizat că eu sunt cea executata și am nevoie de un avocat cu experiență in executări silite să mă reprezinte în instanță (vezi toată discuția)