avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Caut un avocat super specializat si serios pe executare silita din Bucuresti. Am cunostinte juridice. Daca aveti o recomandare, va rog scrieti-mi mesaj. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sever Simion , Consultant resurse umane 08:36, 2 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde foarte mult ce anume este de facut.
Depinde foarte mult si ce se poate face si cat ati putea oferi.
Mai toti avocatii sunt seriosi insa diferentele exista la artificiile juridice.Deci, depinde foarte mult si de acest lucru.
Daca este ceva simplu este suficient sa fie serios avocatul.
Este bine sa stiti ca avocatii nu se pricep la.toate executarile chiar daca se ocupa de executari.Tot la fel.este si cu executorii judecatoresti...care se ocupa numai de executari...
De aceea, ar fi bine sa precizati despre ce executare este vorba si ce calitate aveti.
Ultima modificare: Duminică, 1 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Executare silita imobiliara si eu sunt debitor.
Da. Nu toti se pricep desi spun ca se pricep.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Depinde foarte mult ce anume este de facut.
Depinde foarte mult si ce se poate face si cat ati putea oferi.
Mai toti avocatii sunt seriosi insa diferentele exista la artificiile juridice.Deci, depinde foarte mult si de acest lucru.
Daca este ceva simplu este suficient sa fie serios avocatul.
Este bine sa stiti ca avocatii nu se pricep la.toate executarile chiar daca se ocupa de executari.Tot la fel.este si cu executorii judecatoresti...care se ocupa numai de executari...
De aceea, ar fi bine sa precizati despre ce executare este vorba si ce calitate aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita pauldany pauldany Buna ziua.Am doua credite din 2008 pentru care sunt exectutat silit.Intre timp,am fost vandut si revandut catre diverese firme de recuperari creanteincat nici ... (vezi toată discuția)
Executare silita vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Buna ziua, Vreau sa va intreb pana unde poate merge o executare silita pentru o suma de bani neachitata. In urma unui proces, s-a stabilit ca debitorul este ... (vezi toată discuția)
Conform noilor legi,poate fi executat silit apartamentul de familie? ... Marin ionescu2 Marin ionescu2 Conform noilor legi,poate fi executat silit apartamentul de familie? (Datorie 7000 lei) Sa dispus admiterea executarii silita dar încă nu a venit nimeni sa ... (vezi toată discuția)