Buna ziua.Am doua credite din 2008 pentru care sunt exectutat silit.Intre timp,am fost vandut si revandut catre diverese firme de recuperari creanteincat nici eu nu mai pot spune cu exactitate care este ultima firma de la care mi se va infiinta proprirea.Am primit de curand o instiintare cum ca mi se va infiinta proprire de la un loc de munca de la care am plecat in 2009.De curand m-am angajat si cu siguranta vor efectua prorpire si la noul loc de munca.mentionez faptul ca nu am efectuat nicio plata catre recuperatori si nici nu am semnat vreun act prin care sa iau la cunostinta,am primit doar instiintarea inceperii executarii silite de la diversi executori judecatoresti.Nu mai pot face contestatie la executarea silita in termenul de 15 zile de la care am aflat despre ea adr am inteles ca exista si un termen de contestatie de 15 zile de la infiintarea propririi pe salariu,in conditiile in care nu s-a efectuat nicio plata si nici nu s-a recunoscut creanta catre firma de recuperare.Ma cam indoiesc ca s-au respectat toate conditiile de recuperare in tot acest timp precum si termenul de 6 luni in care ei sunt obligati sa faca dovada urmarii(din ce am mai citit intre timp pe forum).Intrebarea mea este daca printre dumneavoastra sunt avocati care au avut cazuri asemanatoare situatiei mele si care ar fi dispusi sa inceapa o actiune in instanta impotriva recuperatorilor de credite in situatia in care ar fi increzatori,in urma mai multor informatii si dovezi pe care le pot furniza,ca putem avea castig de cauza.Mentionez si faptul ca situatia este destul de urgenta.Daca sunt printre dumneavoastra persoane disponibile si interesate de situatia mea,imi puteti raspunde aici sau lasa un numar de contact intr-un mesaj privat si putem stabili o intalnire in cel mai scurt timp posibil.Ma gandesc ca poate daca nu se va putea obtine anularea executarii silite din motive stric legale si judecatoresti,poate voi reusi sa ajung la o solutie cu aceste firme pentru a plati o suma mai mica decat valoarea creditului sau...Nu mai stiu,dumneavoastra sunteti cei mai in masura sa stiti ce sanse am si/sau ce pasi trebuie urmati.Va multumesc pentru timpul acordat citirii acestei postari si sper sa reusesc sa gasesc pe cineva disponibil sa se ocupe de cazul meu. va multumesc.Astept raspunsurle dumneavoastra atat pe forum cat si in privat.
Cu respect,
Daniel
In principiu diversi "samsari" -denumiti popos Executori Judecatoresti s-au infratit cu dracu si in setea de a obtine sume tot mai mari fac tot felul de artificii ...
Pentru a fi sigur ca intr-adevar exista o executare silita legal faceti o notificare scrisa executorului judecatoresc sa va comunice dosarul si actele de executare...
Dupa primire lor se considera ca ati luat la cunostinta despre executare si atunci puteti sa introduceti Contestatia la executare,sau termenul mai incepe sa curga imediat dupa infiintare popririi...
Lucrurile sunt mai complexe si trebuie sa discutati urgent cu un avocat..
In mare cam asta ar fi daca vreti sa urgentati actiunea si sa scapati de tot felul de amenintari