avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incadrare laptop conform catalogului de mijloace fixe.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incadrare laptop conform catalogului de mijloace fixe.

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti care este cea mai corecta incadrare a unui laptop achizitionat de catre o persoana juridica conform catalogului de mijloace fixe. Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: 1909 , utilizator 18:36, 25 Noiembrie 2019
In primul rand verificati sa aiba valoarea peste pragul de a fi mijloc fix(2500lei) si incadrarea este:
2.2.9. Calculatoare electronice și echipamente periferice. Mașini și aparate de casă, control și facturat. 2-4
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie laptop pentru pfa nou infiintat yadlla yadlla Buna ziua, Am infiintant un PFA, iar pentru inceperea activitatii am nevoie de un laptop. Valoarea acestuia este de 10.000 de lei. Doresc sa il achizitionez ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile la un pfa la venit real it popaica popaica Buna ziua Sunt un pfa la venit real cu activitate in IT. Ma intereseaza daca cumpararea unui laptop ( este un MAC necesar desfasurarii activitatii ) pe PFA ... (vezi toată discuția)
Amortizare calculator cristian_conea cristian_conea Am achizitionat un laptop in calitate de titular de intr.indiv. Va rog sa-mi precizati modul de amortizare aplicabil si perioada de amortizare (inclusiv ... (vezi toată discuția)