avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Informații
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Informații

Buna ziua. Am fost informat de Firma de asigurări auto că nu sunt de acord sa plătească costul total al reparației pentru vopsire bara spate la mașina personală ( am fost lovit din spate, sa făcut amiabila ). Mașina am luat-o din service in urma cu o lună, tot atunci am întrebat la.service daca îmi dau vreun act pe reparatie, răspunsul a fost că nu căci a fost vopsită pe RCA. Se poate întâmpla că acel service sa îmi solicite plata diferenței neacoperita de firma de asigurări auto?

Alte discuții în legătură

Rca euroins BratuAurel BratuAurel Pe data de 01.11.2015 am fost lovit de un sofer cu asigurare rca Euroins,mentionez ca masina mea era parcata regulamentar in parcarea unui restaurant si ... (vezi toată discuția)
Ce societate de asigurari repara masina? ilinca84 ilinca84 Buna ziua, In data de 23 decembrie masina mi-a fost avariata (bara spate, numar) de catre o persoana care avea RCA la Asirom. Deoarece in urma accidentului ... (vezi toată discuția)
Paguba accident auto si inlocuire cu aftermarket a pieselor anticoade anticoade Buna ziua. Cer si eu parea unui expert sau a unei persoane care a mai trecut prin ceea ce am trecut si eu. In urma cu un an in timp ce conduceam masina si am ... (vezi toată discuția)