buna ziua am o intrebare eu am avut o relatie cu o tipa dupa doi ani am luat o casa dar noi find la munca casa a fost trecuta pe mama ei iar acum ea a fugit cu altul si eu am ramas pe afara bani trimisi pentru casa iam trimis eu de pe numele meu ce pot sa fac bani au fost luati in inprumut iar eu acum muncesc si platesc datoriile ce pot face in cazul asta va multumesc
am si eu hrati de la banca si mai sunt si bani care sa facut trazactia dar ca faia ce mia dato banca mia rupto fosta ma gandesc ca la banca exista duplicat duca trazactiile ce leam facut
Puteți sa i acționați in judecată pe fosta și mama ei, demonstrați cu acte ca banii au fost trimiși de Dvs Și solicitati ca instanța sa i oblige sa restituie banii!
Acțiunea poate îmbraca și alta forma dacă dovediți concubinajul
Furt la ora 22;30
sorinel99
a seara am iesit de la munca si la bariera am fost aprit si tras afara din masina de cumnatul meu care mia luat masina e adevarat ca nu e transcrisa pe numele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua
cristiovidiu
Am si eu intrebare am fost lamurit problema cu salariu trebuie sal dau in judecata pe fostul patron dar pot recupera banii de drum pe care iam dat din bani ... (vezi toată discuția)