avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre casa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre casa

buna ziua am o intrebare eu am avut o relatie cu o tipa dupa doi ani am luat o casa dar noi find la munca casa a fost trecuta pe mama ei iar acum ea a fugit cu altul si eu am ramas pe afara bani trimisi pentru casa iam trimis eu de pe numele meu ce pot sa fac bani au fost luati in inprumut iar eu acum muncesc si platesc datoriile ce pot face in cazul asta va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicu1988 , utilizator 17:58, 23 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Sa deschideti bine ochii data viitoare.
In rest, .....
nu se poate face nimic in aceest caz ?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Sa deschideti bine ochii data viitoare.
In rest, .....

Nu aveți ce face. Ați dat banii cadou către părinții concubinei.

Data viitoare să nu mai aveți încredere în nimeni, să depuneți banii la Bancă, și când adunați suma necesară, să vă faceți singur casa.

Aveți vreo probă, vreo dovadă scrisă..., că ați trimis banii sub formă de împrumut`?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
Dapix, utilizator
am si eu hrati de la banca si mai sunt si bani care sa facut trazactia dar ca faia ce mia dato banca mia rupto fosta ma gandesc ca la banca exista duplicat duca trazactiile ce leam facut
Puteți sa i acționați in judecată pe fosta și mama ei, demonstrați cu acte ca banii au fost trimiși de Dvs Și solicitati ca instanța sa i oblige sa restituie banii!
Acțiunea poate îmbraca și alta forma dacă dovediți concubinajul

Alte discuții în legătură

Furt la ora 22;30 sorinel99 sorinel99 a seara am iesit de la munca si la bariera am fost aprit si tras afara din masina de cumnatul meu care mia luat masina e adevarat ca nu e transcrisa pe numele ... (vezi toată discuția)
Concubinaj urmat de casatorie si partaj- credite/datorii puyutzul puyutzul in anul 2008 am cunoscut o fata in anul 2009 ia a plecat in spania ca sa castige un ban si sa-mi trimeata pentru a achita unele datorii la bancii pe care ni ... (vezi toată discuția)
Buna ziua cristiovidiu cristiovidiu Am si eu intrebare am fost lamurit problema cu salariu trebuie sal dau in judecata pe fostul patron dar pot recupera banii de drum pe care iam dat din bani ... (vezi toată discuția)