avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara și custodia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara și custodia

Concubinul meu de care m am despărțit și cu care am un copil, ne a zgornit din casa de mai multe ori, iar ultima data nu ne am mai întors, mă amenința , că dacă îl voi da in judecata pentru pensie alimentara v a arata in instanță o înregistrare video de natura sexuală cu noi ,in intimitatea casei noastre de atunci,,si că arata înregistrare, obținută fara acordul meu, zicând că așa v a demonstra că eu sunt o mama denaturata și îmi va lua copilul
Credeți că acea înregistrare valorează ceva in fata instanței?
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2019
Bebe2019, utilizator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 11:07, 23 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va lăsați santajata de concubin. Contactați un avocat și pregătiți strategia de apărare deoarece daca nu exista o hotărâre prin care domiciliul copilului sa fie stabilit la dvs atunci tatăl are drepturi egale cu dvs putând să țină copilul la el oricât doreste. Solicitați si pensie de întreținere daca stiti ca are venituri pentru a ajuta la cresterea si educarea copilului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Mergeti in instanta si solicitati pensia pentru copil.
E dreptul lui si nimeni nu il poate lipsi de ea.
Va sfatuiesc sa solicitati si un ordin de protectie impotriva individului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati fost denaturata cu el in intimitate este irelevanta inregistrarea video.
Instanta o va respinge ca si proba daca veti avea avocat la proces.Cu alte cuvinte, acea inregistrare video nu va fi vizionata.

Puteti deschide proces si sa obtineti pensia de intretinere si daca aveti avocat va fi obligat sa va plateasca si avocatul ceea ce inseamna ca veti redupera banii dati la avocat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Aveţi martori că v-a izgonit din casă? V-a bătut? Aceste fapte pot avea greutate într-un proces de autoritate părintească.
Da, am martori , familia mea, fratele meu care a venit cu mașina da ne ia, cumnatul meu care a venit in alta data, am depus și la IPJ unde lucrează ,că organ al legii o plângere că ne a zgorniit și este cercetat de către colegii lui.

Martonze a scris:

Aveţi martori că v-a izgonit din casă? V-a bătut? Aceste fapte pot avea greutate într-un proces de autoritate părintească.

Alte discuții în legătură

Intrebare despre divort cu minor roxadri09 roxadri09 am o intrebare...eu si sotul meu avem un bebe de 1 anisor...nu avem nici un an de casnicie.el petrece ff multe ore la bere.nu sta cu noi ,nu ne acorda atentie ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi legale are tatal copulului asupra minorului daca nu suntem casatoriti? manilla manilla Va rog sa ma ajutati in aceasta problema: Am un copil in vasta de 1 an si 5 luni, acest copil a fost crescut numai de mine pana acum 3 luni cand am inceput ... (vezi toată discuția)