avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Înșelăciune sau contract civil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Înșelăciune sau contract civil

Se trimite un bun care a fost postat prin olx, prin posta la un cumparator in Anglia , totul in urma unei intelegeri anterioare prin rețelele de socializare de vanzare cumparare a bunului insa cumparatorul nu mai trimite banii , sustinand ca banca nu a finalizat tranzacția dupa care nu mai raspunde la telefon , va rog sa-mi răspundeți este infractiune sau cauza civila
Cel mai recent răspuns: viorelv , utilizator 12:14, 25 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În situația în care cumpărătorul nu se ocupă în mod frecvent cu așa ceva, adică dacă nu cumpără în mod repetat produse de pe olx pe care nu le mai plătește din diferite motive, atunci e o cauză civilă.
Dacă însă cumpărătorul și-a făcut din asta o îndeletnicire, atunci fapta poate avea caracter penal.
Ar trebui să vă interesați la bancă, să vedeți și părerea lor. Poate întra-adevăr a fost o problemă la bancă.
Se mulțumește !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este considerata amenintare sau santaj atunci cand cineva te acuza cu acuzati false ca ar fi fost violata? precious007 precious007 Buna seara Am nevoie de o informatie rapida daca se poate sa stiu cum sa procedez. Este considerata amenintare sau santaj atunci cand cineva te acuza cu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune EriRadulescu EriRadulescu Am cumparat o geanta de pe OLX si fata care a trimis-o sta in Timisoara. Cand a ajuns produsul am vazut ca nu e acelasi si cand am contactat o mi a zis ca o ... (vezi toată discuția)
Bună seara,am o întrebare, dacă faci o reclamație la primărie ... Manguroberto@gmail.com Manguroberto@gmail.com Bună seara,am o întrebare, dacă faci o reclamație la primărie în care sesizezi fapte de furt din iluminatul public, primarul are voie să-ți publice ... (vezi toată discuția)