avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxă de deblocare parcare magazin LIDL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxă de deblocare parcare magazin LIDL

Bună ziua.
Mă poate ajuta cineva să știu dacă există o bază legală pentru aplicarea unor sancțiuni pecuniare, într-o parcare de magazin cu acces public, sancțiunea fiind aplicată de o terță entitate privată, așa-zisa firmă de pază și protecție?

Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 22:34, 23 Noiembrie 2019
Dion cate se stie toate magazinele au parcarea privata. Le apartine si au reguli, La Lidl stiu ca ai voie 2 ore sa lasi masina parcata, intrebarea este cat timp ati lasat masina?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum reacționăm la abuzul blocării roților de către agenții de pază ai magazinelor? iriholo iriholo Ce demersuri se pot face contra blocarii abuzive a rotilor la supermarket dupa 10 min de petrecut la cumparaturi? Am parcat unde parcau de obicei alte masini ... (vezi toată discuția)
Blocare roti ilegala iriholo iriholo Buna ziua. Am patit o situatie neplacutaca si multi alti cetateni din Romania. Mergan =d la Lidl sa mi fac zumparaturile pe fuga ca de obicei, am cazut prada ... (vezi toată discuția)