avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare

Buna seara ! Am si eu o intrebare dupa reabilitare judecatoreasa se sterge fapta din cazier -... adica pot da la jandarmi, politie admitere
Cel mai recent răspuns: mogam59 , utilizator 10:52, 24 Noiembrie 2019
Din cazierul judiciar se șterg.
Doar că s-ar putea ca cei de la IGPR sau de la jandarmi să mai aibă acele date în evidențele lor și să țină seama de ele.
Au fost situații când, chiar după reabilitare, candidații pentru poliție au fost respinși la ultima probă, tocmai pentru că nu îndeplineau condițiile de a avea o bună reputație.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea de drept , admitere in magistratura danutzlucy@yahoo.com danutzlucy@yahoo.com As vrea sa stiu daca o condamnare de sase luni cu suspendare cu o perioada de proba de doi ani si sase luni pentru o infractiune economica, primita in urma cu ... (vezi toată discuția)
Nu siu ce sa fac aurel71 aurel71 in 1993 am fost condamnat cu suspendare la 3 ani acum vreau sa-mi fac dosar pentru a da la politie a-s vrea sa stiu daca imi va aparea chiar daca in cazierul ... (vezi toată discuția)
Buna reputatie - admitere Mihai 465 Mihai 465 Discutam cu un cunoscut, in prezent consilier juridic, despre admitere si imi pune urmatoarea intrebare: poate deveni magistrat (concursul de 5 ani) daca cu ... (vezi toată discuția)