avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Înșelăciune Olx
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Înșelăciune Olx

Buna! Am comandat un iPhone x in valoare de 2000 lei. Când mi-a ajuns acasă , telefonul avea ecranul spart. Cum pot sa îmi recuperez banii?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,

Introduceti cerere de chemare in judecata impotriva vanzatorului si solicitati rezolutiunea contractului si repunerea partilor in situatia anterioara. Salvati anuntul de pe olx (ca sa aveti dovada faptului ca telefonul era prezentat spre vanzare cu ecranul intact) si in cadrul actiunii solicitati incuviintarea probei cu martori, care sa confirme faptul ca ecranul era spart cand ati primit telefonul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"teapa" online cu un telefon scump kidsonmdma kidsonmdma Buna ziua, am gasit pe olx un Iphone 15 cu un pret mult mai ieftin si l am comandat prin curier. Din cauza pretului ireal de bun m am grabit sa l comand, fara ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat de pe olx un telefon care nu corespunde cu ce a fost pe site, iar vânzătorul dă vina pe curier. vreau să fac plângere penală, am șanse de câștig? MelindaT89 MelindaT89 Buna, Am achizitionat zilele trecute un telefon de pe Olx,dupa ce am vazut poze cu telefonul,am primit prin internet factura de achizitie,am fost asigurata ca ... (vezi toată discuția)
Ma numesc flaviu. pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător ... Flaviu12 Flaviu12 Ma numesc Flaviu. Pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător pe website-ul de anunțuri olx.ro pentru achiziționarea unui produs,respectiv telefon ... (vezi toată discuția)