Daca in deplasarea facuta in strainatate de directorul general, au mai mers si alte persoane care nu sunt angajate ale societatii noastre, ei pot justifica cheltuielile prin ordin de deplasare si documente justificative? Din punctul meu de vedere , nu dar sunt discutii aprinse cu asociatul unic, asa ca va rog sa-mi spuneti in afara de hot.543/95, unde as putea gasi lamuriri? Multumesc!
citeste Codul fiscal, art. 21 lit. e . Din punctul meu de vedere aceste cheltuieli sunt nedeductibile fiscal ( sunt cheltuieli facute in favoarea asociatilor sau actionarilor )
ma intereseaza si pe mine acest subiect...ce se intampla daca firma a suportat si cheltuielile de deplasare ale partenerilor de afaceri....si de exemplu in desfasuratorul de la factura de bilete de avion apar si nume de persoane care nu sunt angajati, actionari sau administratori?
Factura avion
laurail
Buna ziua!
Reprezint o firma care se ocupa cu serviciile IT precum si cu vanzarea-cumpararea produselor de gen. Administratorul firmei impreuna cu un ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.