avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general chelt.deplasare persoane neangajate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

chelt.deplasare persoane neangajate

Daca in deplasarea facuta in strainatate de directorul general, au mai mers si alte persoane care nu sunt angajate ale societatii noastre, ei pot justifica cheltuielile prin ordin de deplasare si documente justificative? Din punctul meu de vedere , nu dar sunt discutii aprinse cu asociatul unic, asa ca va rog sa-mi spuneti in afara de hot.543/95, unde as putea gasi lamuriri? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mickyyy , utilizator 16:44, 30 Octombrie 2006
citeste Codul fiscal, art. 21 lit. e . Din punctul meu de vedere aceste cheltuieli sunt nedeductibile fiscal ( sunt cheltuieli facute in favoarea asociatilor sau actionarilor )
ma intereseaza si pe mine acest subiect...ce se intampla daca firma a suportat si cheltuielile de deplasare ale partenerilor de afaceri....si de exemplu in desfasuratorul de la factura de bilete de avion apar si nume de persoane care nu sunt angajati, actionari sau administratori?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare in strainatate fara documente justificative mihaelamuresan mihaelamuresan Buna ziua. As dori sa ma ajutati cu o problema. Patronul firmei la care tin contabilitatea a facut o deplasare in strainatate. Nu mi s-a adus ordinul de ... (vezi toată discuția)
Decont de cheltuieli extern contacafe contacafe Buna ziua! In urma unei deplasari externe am intampinat urmatoarele situatii si nu stiu cum ar fi corect sa procedez: -au plecat in deplasare doi angajati cu ... (vezi toată discuția)
Factura avion laurail laurail Buna ziua! Reprezint o firma care se ocupa cu serviciile IT precum si cu vanzarea-cumpararea produselor de gen. Administratorul firmei impreuna cu un ... (vezi toată discuția)