avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deplasare in strainatate fara documente justificative
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deplasare in strainatate fara documente justificative

Buna ziua.

As dori sa ma ajutati cu o problema. Patronul firmei la care tin contabilitatea a facut o deplasare in strainatate. Nu mi s-a adus ordinul de deplasare stampilat si pe extrasul de cont din banca am plati cu cardul pentru biletul de avion si diverse retrageri de numerar de la atm din Spania. Alte documente justificative nu mai sunt. Cum sa inregistrez eu aceste miscari din extrasul de cont?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 21:28, 16 Septembrie 2013
Buna ziua,

Veti deconta numai cheltuielile cu biletul de avion, celelalte neavand document justificativ le veti considera cheltuieli nedeductibile potrivit art.21, alineatul 4, litera f) din CF. Puteti utiliza un analitic la contul 6588 Alte cheltuieli din exploatare

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere numerar card dona77 dona77 O societate (SRL) are deschis un cont bancar, care are asociat si un card (acelasi numar de cont), cu posibilitatea efectuarii tranzactiilor ... (vezi toată discuția)
Ordin de deplasare Iulia91 Iulia91 Unde trebuie atasata chitanta pe care o eliberz atunci cand un angajat restituie un avans de decontare?O las la decont sau o atasez la registru de casa? (vezi toată discuția)
Decont de cheltuieli extern contacafe contacafe Buna ziua! In urma unei deplasari externe am intampinat urmatoarele situatii si nu stiu cum ar fi corect sa procedez: -au plecat in deplasare doi angajati cu ... (vezi toată discuția)