avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum pot sa-mi cer permisul de conducere de la politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum pot sa-mi cer permisul de conducere de la politie

cum pot sa-mi cer permisul de conducere de la politie sau cum pot face contestatie in cazul in care nu am procesul verbal si a trecut deja 1 luna
Cel mai recent răspuns: catacris , utilizator 15:23, 9 Decembrie 2009
Contestatie puteti face numai dupa ce ati primit procesul verbal....
Cat despre permis, care a fost perioada de suspendare?
prioada este de 3 luni pt depasirea vitezei
Nu prea aveti ce sa faceti....poate doar sa solictati de la politie sa va comunice procesul verbal si apoi sa faceti contestatie la instanta de judecata si sa solicitati eliberarea unui certificat de grefa,iar cu acesta sa mergeti la politie si sa solicitati eliberarea permisului pana se va pronunta instanta de judecata.
multumesc #-o
E ciudata situatia. Cum nu aveti procesul verbal dar vi s-a retinut permisul? Daca ati semnat pv trebuie sa aveti un exemplat. Daca nu ati semnat trebuia sa aveti permisul. In orice caz banuiesc ca pv a fost intocmit acum 2 luni. asa ca daca nu v-a fost comunicat pana sanctiunea nu mai poate fi aplicata

Alte discuții în legătură

Proces verbal nesemnat Intamplare Intamplare Mi-a fost retinut permisul de conducere pt depsirea vitezei de 109 km/h in localitate si mi s-a elibirat o dovada cu drept de circulatie de 15 zile. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie - depasire viteza legala anamariacelik anamariacelik circulam dinspre Reghim spre Dorohoi,iar la intrarea in Toplita am fost oprit de un echipaj de politie pentru depasirea vitezei legale.Mi s-a comunicat ca am ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal nu a fost intocmit de catre agentul constatator armadillo armadillo Buna ziua, Tocmai am primit o amenda pentru depasirea vitezei legale cu 21 km / ora. Agentului care mi-a intocmit PV-ul i s-a transmis prin statie viteza cu ... (vezi toată discuția)