avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cheltuieli deductibile - cazare si tranport
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cheltuieli deductibile - cazare si tranport

Buna ziua,

In cadrul unui CIM cu loc de munca mobil, cum tratez cazarea si transportul astfel incat aceste cheltuieli sa fie deductibile? Se mentioneaza sau nu in CIM? Pot fi considerate avantaje in natura? ( in acest caz ce tratament fiscal ar avea?). Sau se mentioneaza doar in ROI?
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 14:16, 26 Noiembrie 2019
Aveti HG 714/2018 si vedeti cum se incadreaza.Trebuie vazuta mobilitatea locului si fata de domiciliul salariatului.Legal sunt deductibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile efectuate in concediul salariatilor edit1948 edit1948 Buna ziua ! O societate doreste sa deduca cheltuieli cu cazare si cheltuieli de transport efectuat de salariati in timpul concediului de odihna, intr-o ... (vezi toată discuția)
Angajat solicita diurna pentru deplasare de la pc de lucru societate pana la client, desi clientul si sediul firmei angajatoare sunt in bucuresti adela05 adela05 O societate are sediul in bucuresti si pc de lucru in Jilava, Ilfov. Un angajat pleaca de la pc de lucru din Jilava catre un client din Bucuresti (distanta ... (vezi toată discuția)
Care este natura platilor suplimentare catre salariatii soferi, ... Nita Emilia Nita Emilia Care este natura platilor suplimentare catre salariatii soferi, care desfasoara transport international(de exemplu, diurna sau indemnizatie de mobilitate,care ... (vezi toată discuția)