avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... preschimbare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

preschimbare permis auto

buna ziua ! se poate schimba permisul auto in alta localitate decat cea de domiciliu /? am vrut sa achit taxa pentru permis 68 lei la cek bank apoi la trezorerie si mi au cerut viza de flotant !!!!!!
multumesc !!

Cel mai recent răspuns: mariana55_ro , utilizator 16:33, 28 Noiembrie 2019
buna ziua !!!! am asteptat degeaba un raspuns la intrebarea mea !!!! in ultimul timp asa se pare ca este situatia !!!!!! raspunsul il dau eu acum !!!!! SE POATE PRESCHIMBA PERMISUL IN ORICE LOCALITATE INDIFERENT DE DOMICILIU ... TAXA SE ACHITA LA GHISEU SAU DACA AVETI NOROC SI GASITI O FUNCTIONARA INFORMATA LA CEC BANK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis auto bubutu2 bubutu2 Buna seara!Ce taxe,va rog, trebuie sa platesc si ce documente trebuie sa depun pentru eliberarea unui permis auto cu noua adresa de locuit?.Posed inca ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate si schimbare de domiciliu-implicatii yasmina_ana yasmina_ana Mi-am schimbat cartea de identitate si domiciliu in alt municipiu.Este obligatoriu sa-mi schimb permisul de conducere si actele masinii? Ce alte implicatii mai ... (vezi toată discuția)
Documentele masinii la mutarea in alta localitate iolaru iolaru Intrucat m-am mutat in alta localitate decat cea mentionata in buletin, m-ar interesa daca - pentru a fi in legalitate - este obligatoriu ca, dupa obtinerea ... (vezi toată discuția)