avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel

Buna seara ,am avut un proces de partaj judiciar(moștenire) și am primit hotărârea in care pârâtul nu este de acord cu ea .Urmeaza sa facă apel pe tribunal.Spuneti-mi va rog ce costuri implica apelul și cine le suporta?Se v-a plăti o noua taxa de timbru sau nu ?Multumesc frumos!
~ Conținut șters la cerere ~
Și dacă taxa pe fond a fost 9000 lei ,pe apel cât va fi taxa ?multumesc mult.
~ Conținut șters la cerere ~
Dvs. nu veti avea costuri decat cu avocatul dar daca i se va respinge apelul paratul va fi obligat sa va plateasca cheltuielile cu avocatul si veti recupera banii.
Eu va Multumesc mult pt răspunsuri dar spuneți-mi concret din cei 9000 lei plătiți de mine de fond ,cât v-a plăti el pt apel ?multumesc

Alte discuții în legătură

Taxe apel divort si termen noriszah noriszah Am primit urmatoarea hotarare si vreau sa o atac cu apel. Care sunt taxele si suma lor concreta pentru apel divort ca neintemeiat ? pe scurt: Admite cererea ... (vezi toată discuția)
Taxe timru judiciar apel valik valik cine poate sa-mi spuna cam cat ar costa taxa timbru judiciar apel partaj bunuri comune.valoare imobil 356 000 roni ( valoare estimata expert nereala ). in ... (vezi toată discuția)
Drept la apel ... ana123456 ana123456 buna ziua ! tocmai am avut un proces cu o batrana la care am avut act de donatie cu uz fruct viager(doar sa o ingropam). procesul s-a terminat dar batrana nu a ... (vezi toată discuția)