avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN4799
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN4799

Buna ziua , fiind marfa de natura noua in firma , produsele abrazive nu stiu sub care cod caen as putea vinde legal persoanelor fizice si juridice ? 4799 este autorizat , as putea cu acesta ?Am casa de marcat fiscalizat pe adresa sediului firmei, casa de marcat mobila NU am . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:51, 25 Noiembrie 2019
Daca la sediu vindeti sub codul 4711 sau 4719 le puteti vinde si pe acestea fiind "nespecializat".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - cod caen pentru cafea la dozator danilacristian danilacristian as dori sa stiu daca eu am un ii cu un cod caen 4719(comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse nealimentare)unde vand ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O fima de distributie care are ca obiect de activitate principala (CAEN 4639) comert [b]cu ridicata[/b] nespecializat de produse alimentare, ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4719 ardeleandani ardeleandani buna ziua . suntem un magazin de cadouri avem cod caen 4719 vream sa stiu daca este nevoie sa cer si al caen pt comercializarea de alimente ( ciocolata ) si ... (vezi toată discuția)