avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum trebuie sa sune hotararea judecatoreasca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum trebuie sa sune hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care cei de la politie sa ia masuri pentru radierea unui autovehicul

Am vandut un autoturism acum 9 ani. Am facut radierea fiscala si mi am.indeplinit legal obligatiunile de vanzator. De cativa ani curg amenzi de rovinieta, pe care le.tot contest si castig in instanta. Aceste amenzi nu par a se opri. Am obtinut o hotarare judecatoreasca in care se specifică daca cumparatorul nu radiază masina in termen de 30 zile, o pit radia eu. Cei la.politie, respectiv înmatriculari, spun ca hotararea nu este buna, deoarece institutia lor nu este specificata in hotarare. Cum mai exact trebuie sa sune o astfel de hotarare, sa fie cat mai completa si sa pot termina odata cu aceasta problema. Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:58, 25 Noiembrie 2019
Mergeti la avocat ca sa va sustina in demersuri.
Pare ca hotararea nu le este opozabila din ce ziceti.
Este insa o situatie absurda...aveti dreptate...
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema urgenta- nu pot radia un autoturism chiar daca am hotarare judecatoreasca Didina0 Didina0 Buna ziua, am nevoie de ajutorul d-voastra. Sunt intr-un impas si nu stiu ce am de facut. Povestea este in felul urmator: eu am vandut un autoturism la o ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca radiere din circulatie care sunt pasii? cpirtica cpirtica Buna , am vandut recent un autoturism cu o valoare mica , cumparatorul refuza transcrierea acestuia pe motivul ca nu doreste sa plateasca timbrul de mediu care ... (vezi toată discuția)