avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensie limită de vârstă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensie limită de vârstă

Dacă nu am ieșit la pensie și am gr a-2-a de muncă înainte de 2001,8 ani și o lună, beneficiez de 4 luni la an?Multumesc

Alte discuții în legătură

Nu s-a schimbat legea? dorel13 dorel13 Intelesesem ca s-a modificat legea si se iau in calcul toti anii lucrati in gr. 2 de munca. Mai precis, eu am lucrat 7 ani in grupa 2 de munca si mi s-au luat ... (vezi toată discuția)
Ani necesari de grupa 2 de munca sa beneficiez de 25 de ani stagiu de cotizare Tenea Maria Tenea Maria Am ieșit anul acesta la pensie de varstă în luna martie. Am 17 ani de grupa a doua de munca. Beneficiez de calculul de 25 de ani stagiu de cotizare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am ieșit în pensie limita de vârstă iulie 2009,pe ... Puscau ioan Puscau ioan Bună ziua. Am ieșit în pensie limita de vârstă iulie 2009,pe legea 19.La punct E scrie8datorita condițiilor speciale și deosebite 8 ani 5 luni. La F ... (vezi toată discuția)