avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... informații despre dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

informații despre dosar penal

cum pot sa aflu si eu mai multe informati despre dosarul meu
Cel mai recent răspuns: hjkskksnsn , utilizator 20:28, 26 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde unde se află dosarul. Dacă este la judecătorie, mergeți la arhivă și solicitați dosarul la studiu. Dacă se află la Parchet, solicitați informații de acolo. În orice caz, este indicat ajutorul unui avocat, care are acces la dosar în baza unei Împuterniciri avocațiale.
credeti ca o sa imi dea o pedeapsa cu executare pt conducere fara permis sub influenta bauturilor alcoolice ?
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale, din mesajul dvs nu se poate face nicio analiza.
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
eu eram sub influenta bauturilor alcoolice ..mi a iesit alcoolemia 0.70 iar un fost procuror nu mia acordat prioritate si a intrat in mine ma aruncat in alt autovehicul acum chiar nu stiu cu ce pedeapsa o sa ma aleg si cn o sa faca masinile ..domnu avocat
am uitat sa precizez nu detin permis auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezultatul alcoolemie prima probă Elvis 2334 Elvis 2334 am primit rezultatul alcoolemie prima probă 0.80.a doua proba 0.70 ce sancțiuni mise poate aduce e posibil sa fiu judecat va mulțumesc (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o întrebare și va mulțumesc anticipat pentru ... lau4rally lau4rally Bună ziua, am o întrebare și va mulțumesc anticipat pentru răspuns. Sa dispus punerea în mișcare a acțiunii penale fata de mine, într-un dosar pentru ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere IsabelaMaes IsabelaMaes Buna ziua . Pe data de 1 Decembrie 2018 , am fost oprită de poliție si am fost testata cu aparatul etilotest , 0,56 în aer liber , 1,20 in sânge prima ... (vezi toată discuția)