avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA

Buna ziua,
De curând am inceput sa aduc pentru vânzare niște hăinuțe. Nu am bănuții necesari pt a deschide un magazin. Ma gandesc la un PFA pt a fi in legalitate .
Cum ma sfătuiți sa procedez?
Îmi trebuie sediu social (Spatiu comercial) obligatoriu pt aceasta activitate?
Cam care ar fi pașii pe care trebuie sa ii urmez?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: clauss841 , utilizator 13:57, 26 Noiembrie 2019
Sediul social al pfa il declarati la adresa de domiciliu din buletin. Locul in care va desfaceti marfa poate fi un magazin fizic, adica inchiriati un spatiu si il inregistrati ca punct de lucru, (pentru a putea vinde a trebuie casa de marcat) sau va vindeti marfa printr-un magazin virtual pe internet cu livrarea prin posta a coletului, cu factura pusa in colet si incasarea ramburs sau in contul bancar al pfa. Deci fara casa de marcat. In acest din urma caz, la sediu social ramane doar depozitul si locul de pregatire a coletelor.
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator
Multumes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen depozit turcalexandra turcalexandra Buna ziua, Detin un depozit inchiriat unde receptinez marfa (articole copii) achizitionata din tara si UE si o expediez prin curierat (la bucata) catre ... (vezi toată discuția)
Pfa _cod caen 0149 contabilitateglass@gmail.com contabilitateglass@gmail.com Buna ziua. Daca am PFA , cod CAEN.0149, pentru a vinde la borcan mierea de albine in magazine (pe baza de factura).. , imi trebuie casa de marcat???Acea ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate Dyana75 Dyana75 Buna ziua, Pentru un magazin online, as dori sa stiu daca este obligatoriu sau recomandat sa declar sediu social cu activitate, date fiind ... (vezi toată discuția)