avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mi s-a spus ca trebuie sa merg in continuare la scoala ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mi s-a spus ca trebuie sa merg in continuare la scoala pentru a primi indemnizatie CCC

Buna ziua am fost la primarie si mi s a spus ca trebuie sa merg in continuare la scoala chiar daca am nascut pentru a primi indemnizatie CCC mentionez ca eu am fost 12 luni anterioare nasterii dar acum numai pot merge ca sunt operata si am si copilul este posibil sa nu i au indemnizatie?
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: mariana.maxim , utilizator 18:06, 27 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pare ca functionarul(a) de la Primarie nu cunoaste legislatia.
Nu sunteti obligata sa mergeti la scoala in timp ce primiti indemnizatia pentru CCC pana la 2 ani.
pe adeverinta de la scoala ca am frecventat se vor trece si absentele?
-frecventează, fără întrerupere, cursurile de zi ale învățământului preuniversitar, inclusiv în cadrul programului "A doua șansă", sau, după caz, universitar la nivelul studiilor universitare de licență ori de master, precum și ale învățământului postuniversitar la nivel de masterat, organizate potrivit legii, în țară sau în străinătate, într-un domeniu recunoscut de Ministerul Educației Naționale, cu excepția situației de întrerupere a cursurilor din motive medicale;

Nu scrie nimic de absente, spune doar ca trebuie sa frecventati, fara intrerupere, scoala.
Era vorba despre ce se mentioneaza in adeverinta ... Facultatea poate mentiona in adeverinta si perioada de absente nemotivate.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Eu sunt la liceu

Cornel Vasile a scris:

Era vorba despre ce se mentioneaza in adeverinta ... Facultatea poate mentiona in adeverinta si perioada de absente nemotivate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului mama eleva Raluca2034 Raluca2034 Am o nelamurire. Am frecventat cursurile la zi 3 ani : 1 an de liceu (clasa a IX a) si 2 ani de scoala profesionala ( a X a si a XI a) apoi am optat pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru ccc, mama eleva Paulapaul Paulapaul Buna ziua, Stiu ca exista un ordin sau lege care acorda indemnizatie maternitate pentru elevele de liceu cu conditia sa frecventeze cursurile. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de crestere a copilului Paie mihaela Paie mihaela Buna seara, sunt în clasa a 11-a însărcinată, am 18 ani și în semestrul al 2-lea m.am transferat de la liceu la seral -mai primesc indemnizatie de ... (vezi toată discuția)