avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie

Buna ziua,am o intrebare legat de contributia la pensie...lucrez cu contract ,program 8ore, la un privat, cu contribuție atât pt.casa de pensii cat si pt.casa de sanatate ...../dupa terminarea programului am o mica firma ,cu un program de 4 ore,cu contract, pt.care cotribui la casa de pensii si casa de sanatate .Intrebare : cum se va calcula pensia ( daca norma e de 8 ore) iar eu mai am un plus de 4 ore..e normal sau incalc legea

Alte discuții în legătură

Calcul pensie Mocanu C Mocanu C Buna ziua,am o intrebare legat de contributia la pensie...lucrez cu contract ,program 8ore, la un privat, cu contribuție atât pt.casa de pensii cat si ... (vezi toată discuția)
Consecintele trecerii de la norma intreaga la norma partiala ContSters68776 ContSters68776 Buna ziua! Datorita dificultatilor pricinuite de \\"criza economica\\" care nu doreste sa ne paraseasca administratorul societatii la care lucrez a hotarat ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca leta2010 leta2010 Buna ziua.Sunt salariata cu 4 ore /zi la o societate si mai am trei contracte de munca cu 2 ore/zi.Va rog sa-mi spuneti daca la iesirea la pensie se iau in ... (vezi toată discuția)