avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Incepand cu februarie 2019 beneficiez de stimulent de insertie la intoarcerea din concediu crestere copil inainte de doi ani....la acelasi angajator, dar de la 1 decembrie voi schimba locul de munca (fara sa am vreo intrerupere)......In aceasta situatie trebuie sa fac ceva...sa anunt la asistenta sociala ca am schimbat angajatorul...ca sa nu se intrerupa stimulentul...sau atata timp cat sunt platite taxele...indiferent de angajator acest drept de care beneficiez continua pana la cei trei ani ai copilului.Multumesc anticipat....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 27 Noiembrie 2019
Eu spun sa.i anuntati ca schimbati angajatorul.
Oricum, data incetari vechiului contract sa fie aceasi cu data inceperi noului contract.
Plata stimulentului nu are legatura cu plata taxelor....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata stimulent insertie - la schimbarea angajatorului anttonnio anttonnio Buna ziua , In acest moment beneficiez de stimulent de insertie , pana in luna februarie 2018 cand copilul va implini 2 ani. Va rog sa-mi spuneti daca in ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Stimulent cryys cryys Buna ziua, M am întors din concediu de creștere copil cu 95 de zile inainte de a împlini copilul 2 ani, la un alt angajator fara sa am întrerupere in ... (vezi toată discuția)