avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua! Daca pe luna noiembrie am 10 zile lucrate, 6 zile concediu fara plată, iar celelalte 4 concediu prenatal afecteaza indemnizatia? In sensul ca nu as mai putea sa o primesc? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Coporan Andreea , utilizator 17:29, 27 Noiembrie 2019
Buna ziua,
Cu aceasta luna "faceti" cele 12 luni necesare?
Oricum, nu va afecteaza acest lucru, daca este vb.doar de o luna
Este vorba de luna noiembrie. Pana acum nu am avut concedii fara plata sau medicale.
Si acum sunteti in concediul prenatal, nu?
Nu va afecteaza cu nimic acest fapt, poate doar la calcului indemnizatiei ( avand un venit mai mic in aceasta luna).
Da, acum sunt in concediu prenatal.
Atunci concediu placut si multa sanatate dvs. si celui/celei mic/i.

Alte discuții în legătură

Daca mama intra din cic1 direct in prenatal, tatal mai poate bebeficia de luna obligatorie de concediu paternal? AM13 AM13 Buna ziua, Am si eu o intrebare despre concediul obligatoriu de 1 luna a celuilalt parinte, a sotului meu, daca imi puteti raspunde va rog frumos. Am ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal/ de crestere a copilului EvaB EvaB Buna ziua, daca ma puteti ajuta cu o lamurire. Sunt insarcinata in saptamana a 10a si sunt in concediu medical incepand de saptamana aceasta pana in prenatal ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata ralucata ralucata Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti va rog daca luarea unui concediu fara plata cu durata de doua saptamani afecteaza in vreun fel concediul pentru cresterea ... (vezi toată discuția)