avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Întreprindere individuala autorizata
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Întreprindere individuala autorizata

Întreprindere individuala, cumpăra și vinde deșeuri aluminiu și fier vechi. În anul 2015 s a înființat și este scutit de TVA, în anul 2016 depășește în august plafonul, în 2018 se înregistrează cu opțiunea de a deveni plătitor de tva. Facturile sunt o parte cu taxare inversa, altele fără a fi specificat TVA pe factura. Intrebare:1. Facturile care nu au înscrisul taxare inversa cum le tratez?
2. Pe lângă declarația 300 și 394,ce alte declarații mai trebuiau depuse?
3. Cum se calculează CAS și CASS pentru întreprinderi individuale pentru anii 2015,2016,2017,2018?

Alte discuții în legătură

Întreprindere individuala autorizata alynam2013@yahoo.com alynam2013@yahoo.com Ce obligați de plata și declarare către organul fiscal are aceasta, în anu 2015 când este scutita de tva, în anul 2016 depășește plafonul, în anul ... (vezi toată discuția)
Furnizor fara cod valid de tva boda_meli boda_meli Buna, Firma din Romania, platitoare de TVA, achizitioneaza servicii de transport de la un furnizor din Ungaria. Furnizorul nu are cod valid de TVA. Prestarea ... (vezi toată discuția)
Tva taxare inversa -intreprindere individuala dulugaby30 dulugaby30 Buna ziua , am si eu o problema , am o intreprindere individuala care este platitoate de tva dar are ca obiect de activitate vanazare si colectare deseuri ... (vezi toată discuția)