Caut avocat care sa construiasca si sa ma reprezinte intr-un caz de fals si uz de fals impotriva unui avocat din Baroul Sibiu care a autentificat (stampilat conform cu originalul si semnat) niste conversatii de Whatsapp alterate, in sensul ca au fost printate mai multe pagini, au fost taiate paragrafe si aranjate in asa fel in cat sa influenteze judecata in favoarea partii reprezentate.
Detin conversatiile originale deoarece conversatiile erau intre mine si persoana respectiva.
Ma gandesc la excludere din barou, fals intelectual si daune morale, cu comision din daunele morale pentru acela care poate construi si castiga un asemenea caz.
Va gânditi degeaba nici nu se pune problema excluderii din barou.Greu de crezut că o sa găsiți un avocat care sa va reprezinte în.o astfel de speta.Nu cred ca avocatul a modificat conversațiile respective ,probabil printurile i-au fost puse la dispoziție de client.Daca aveați avocat angajat acesta v-ar fi făcut apararile în procesul respectiv ,probabil ca nu a-ti avut si acum incercati sa căutați vinovati.
ISeeVoices
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Multumesc de raspuns dar nu mi se pare prea concludent. Chiar daca nu avocatul a modificat printurile respective, inainte sa-si puna parafa si semnatura sa ateste ca sunt conforme cu originalul banuiesc ca ar fi trebuit sa verifice originalele... ma insel eu?
P.S. Si daca nu gasesc avocat atunci voi merge la un procuror.
In prima faza daca chiar considerati ca aveti motive intemeiate, depuneti plangere la barou, cu probe, etc. Vedeti ce si cum. Daca nu va satisface raspunsul primit, vedeti ce faceti mai departe.