avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Ce pot sa mai fac sa imi recuperez banii si actele de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Ce pot sa mai fac sa imi recuperez banii si actele de la o avocata hoata si micinoasa?

Anul trecut mi-a fost ridicata masina. Nu eram in localitate si am aflat asta la o sapt dupa, cand am revenit, binenteles interesandu ma eu unde imi e masina, nemai vazand o in fata blocului. Am mers la firma respectiva, am achitat , le am depus si cateva sesizarii, dupa care am mers la o avocata sa ma ajue sa ii dau in judecata,pt ca ridicase masina abuziv, nu au vrut saa imi dea procesul verbal si multe altele. Aceasta avocata pe langa faptul ca mi-a luat actele in original, banii in avans, m a mintit de nenumarate ori in legatura cu acest proces. Ca nu stie exact termenul, eu sunam il aflam si ii ceream sa prescrie termenul, imi zicea ca l-a prescris si defapt la judecatorie imi spuneau ca nu se ceruse asa ceva la dosarul meu. Partea cea mai nasoala vine acum, pe langa acest dosar incepusem eu sa ii explic ca as avea nevoie de niste servicii pentru demararea unui proiect si sa oferit ea sa ma ajute binenteles tot cerandu mi banii in continuare si raspunsuri deloc, rezolvarii zero. Precizez ca si cu problema mai sus mentionata, am inceput cercetarile dupa ce mi-a mancat si banii la a doua probema, ca altfel nu mai avansam eu cu Doamna. In final am aflat ca tot ce spunea erau numai minciunii,dar problema e ca nu mai raspunde la telefon si nici nu dau de ea, la domiciliul personal nu raspunde, tot trimite pe cineva la poarta sa imi transmita ca nu e acasa. Am facturi emise de ea pe sumele de banii pe care i le-am dat. Cum imi pot recupera banii si actele originale de la ea si cum pot sa imi schimb avocatul pt proces si sa imi recuperez onorariul dat ei pt ca nu mai vreau sa ma reprezinte?
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 00:48, 19 Februarie 2011
buna seara
din cele expuse de dvs, nu rezulta ca acea avocata este citez"o hoata".poate nu aveti notiunea acestui termen.
daca nu mai doriti sa va reprezinte,puteti in orice moment sa reziliati un mod unilateral contractul de asistenta juridica si sa va antamati in cazurile dvs un alt avocat.
1. Intrati pe site-ul baroului Bucuresti si vedeti daca figureaza acolo ca practicand meseria in regula sau e suspendata. Sau poate nici nu exista.
2. Mai este un barou, baroul Botta. Verificati si acolo.
3. Plangere la barou pt tot ce a facut plus copii dupa facturile pt onorarii.
4. Plangere penala, eventual...pt inselaciune. Asta ar fi de discutat..
5. Ca sa dati de ea, incercati sa depuneti o plangere la politie.
6. Actele si banii le puteti recupera daca va ajuta politia sau parchetul.
7. Daca procesul este pe rol, mergeti la dosar si vedeti daca cel putin a depus imputernicire de reprezentare la dosar. Pana la solutionare depuneti o cerere de suspendare temporara a cauzei si informati instanta despre motiv.
8. Apoi incercati sa gasiti alt avocat.
9. Sau mai bine gasiti alt avocat si o sa va spuna el ce e de facut. Poate se ocupa personal.

Succes :)
Credeti ma ca am notiunea cuv "hoata" si se incadreaza perfect. Va spun ca a incasat bani, e drept cu factura, dar pentru nimic, doar promisiunii. Si cum pot numi, o avocata, care dupa ce mi am dat seama de ceeea ce facea si i-am spus, nici nu mai raspunde la telefon si nici acasa nu iese sa vb. Am acte in original la ea si nu e de gasit. Minte cu nerusinare si mai rau da nr de tel gresite, la care am sunat si nu aveau nicio legatura cu treab care trebuia sa o rezolve, plus ca se folosea de mine ca sa abureasca altii clientii si atunci mi-am dat seama de ce e in stare Doamna. Nu vreau sa ii fac rau, vreau doar banii si actele inapoi

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
Ma intreb oare ce ati postat aici in acel link ? :-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva avocatului caradis caradis Buna ziua. Ma confrunt cu o problema care pur si simplu m-a lasat cu gura cascata. Acum un an am angajat un avocat. Contract si plata integrala a sumei si a ... (vezi toată discuția)
Avocatul a tergiversat procesul ani buni iar dosarul cu acte a rămas la el. cum le recuperez, și ce șanse mai am să-mi recâștig casa? dania.is65dec@gmail.com dania.is65dec@gmail.com Unde ma adresez daca aflu acum dupa ani buni ca avocatul nu a facut nimic, DUPA 8 ANI, mai pot interveni cu alta rejudecare?de 26 de ani, ma judec ptr ce e al ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat andre1231 andre1231 Buna ziua , Ce sanse am sa recuperez 1300 ron jumatate din onorariul platit unui avocat sa imi castige un proces , ( mai exact sa faca acte pe un teren care ... (vezi toată discuția)