avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... recuperare onorariu avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

recuperare onorariu avocat

Buna ziua , Ce sanse am sa recuperez 1300 ron jumatate din onorariul platit unui avocat sa imi castige un proces , ( mai exact sa faca acte pe un teren care avea o suprafata in plus ce nu era trecute in acte , si trebuia sa imi castige si acel teren in plus ) mentionez ca mi-a spus ca daca se grabeste poate castiga procesul in primul termen (tot el mi-a zis ca un termen dureaza aproximativ 1 luna) mi sa parut serios si i-am zis sa batem palma si sa dam bataie ca ma grabesc , i-am dat jumatate din onorariu pe data de 04/06 intr-o vineri urmand ca Luni sa faca dosarul si Marti sa il bage la tribunal . Azi suntem in 23/06 si el nu a bagat dosarul inca ... pe data de 18 /06 dupa mai multe insisteri si intrebari ce sa facut cu dosarul meu .. ma suna sa vin sa citesc acea citatie (sau cum se numeste ) pe care o depune el cu dosarul , Nu mi-a venit s acred cum un avocat poate sa faca asemenea citatie sa greseasca date importante cum ar fi CNP si nr CI al proprietarului si numele de pe certificatul de mostenitor al vanzatorului ... in final a ramas ca ma suna Luni , ca reface acea cerere (citatie) azi e Marti , deja nervi mei ajung la limita . Ce sanse am sa imi recuperez banii ? El nu a bagat nici un dosar , si nu a facut ceea ce am stabilit .
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2015
andre1231, utilizator
Nu va enervati ca stiu pe cineva care a facut imprumut in banca si a dat 30.000 ron unui avocat de elita pe care il stie toata tara si nici nu s-a prezentat macar la proces, a depus numai 2 hirtii si cu alea a pierdut procesul .......ce este de facut?
Kati .. mesajul tau nu ma ajuta in ceea ce am intrebat eu . Rog Un avocat sa imi raspunda , daca imi pot recupera cei 1300 ron platiti , apoi sa imi aleg alt avocat .
Nu cred ca aveti sanse sa va recuperati banii.
A luat bani putini si trebuie sa aveti putintica rabdare.
Ca sa gasiti avocat sa se miste foarte repede va costa triplu in mod normal...
Domnule avocat 2500 ron sa faca acte pe un teren este o suma putina ? pentru un om de rand va asigur ca nu este , de ce sa nu am sanse sa imi recuperez banii daca asa zisul domn avocat nu a respectat ceea ce a zis si ma mintit efectiv doar ca sa prinda banii . chiar asa dureaza mai mult de 1 luna sa bagi un dosar cu 5 foi ? Sincer imi este rusine ca sunt roman
Am luat dosarul de la respectivul avocat , a zis ca ok daca vreau sa imi retrag dosarul , mentionez ca nu se apucase de nimic , nu a depus acea actiune , mi-a zis sa depun o cerere la baroul de avocati ca sa imi pot primii banii , mi sa parut ceva dubios si l-am intrebat daca asta este procedura si mi-a zis ca da . Eram doua persoane de fata atunci , am fost la barou sa depun acea cerere si doamna de la secretariat mi-a zis ca nu este nevoie sa depun acea cerere numai daca vreau sa fac o plangere impotriva lui . Ma intrebat numele avocatului respectiv si a zis ca este bine sa rezolvam pe cale amiabila , l-am sunat sa ii spun ca nu e nevoie de nici o cerere la barou ca el sa imi dea banii tot ce trebuie sa faca este un proces verbal etc ,la care el a zis ca nu stia asta... apoi mi-a zis sa vin la el la birou sa rezolvam ... ma chemat degeaba , el nu era acolo ..il sun si nu raspunde ... au trecut 5 zile de atunci
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iulie 2015
andre1231, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare teren andre1231 andre1231 Buna ziua , am nevoie urgent de un raspuns , socrii mei au un teren cumparat de 22 de ani in suprafata totala de 1188 mp , dar in acte sunt trecuti doar 525 mp ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli judecata supervisor6679 supervisor6679 buna ziua tuturor. acum un an am avut un proces in vederea cumparari unui imobil prin legea 112 pe care l-am castigat. cheltuielile de judecata s-au ridicat ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma involuntar urgent pvi pvi buna seara . mi-a expirat contractul pe sediu, in vara anului trecut in iulie am primit o citatie, sincer nu am bagat-o in seama, in data de 17 aug miam ... (vezi toată discuția)