avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... dizolvare firma involuntar urgent
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

dizolvare firma involuntar urgent

buna seara . mi-a expirat contractul pe sediu, in vara anului trecut in iulie am primit o citatie, sincer nu am bagat-o in seama, in data de 17 aug miam refacut contractu pe sediu si l-am inregistrat la finante, nedepunandul si la reg comertului, intre timp cica ar mai fi fost prin noiembr o infatisasre de care nu am stiut si apoi una in decem in 9 la cateva zile am mers si la reg comert depunand si acolo, atunci miau spus sa imi angajez un avocat si sa stau linistit ca oricum se rezolva la urmatorul proces numai sa depuna avocat hartiile si sa plateasca taxa de timbru, acesta spunandumi sa nuimi fac grij ca a facut totul , in 8 febr in vine o alta citatie pt proces in 28 02 2012 fata de la mag a semnat-o. avocatul a platit taxa de timbru doar 8.15 ron, iar in data de 28 02 2012 tribunalul a decis dizolvarea firmei datorita taxei insuficiente, sentinta fiind irevocabila ,care trebuia de 19.5 ron , aceasta taxa aparand pe citatia din 08.02.2012 dar fata de la mag nu mia spus, :stunned:in plus la sunat pe asa numitul avocat si a zis ca nu: ii nevoie sa vina dupa ea ca stie el cei aia nestiind de suma de 19.5 scrisa pe ea, dupa pierderea procesului avocat a zis ca nu mai este nimic de facut, mia sugerat faptul sa facem o contestatie prin anulare prin faptul ca nu am semnat eu ca administrat ultima citatie din 08.02.2012.
tin sa va spun ca detin o linie de credit, tva de recuperat, un contract de leasing pt o masina
ce este de facut? va rog cu disperare ajutatima urgent. as dori sa pastrez aceasta firma SI nu am nici o datorie toate sunt la zi
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2012
pvi, utilizator
Cel mai recent răspuns: pvi , utilizator 07:41, 4 Martie 2012
Parerea mea este ca avocatul se face vinovat de aceasta" gresala". El nu trebuie sa astepte sa_i trimiti tu citatie ci trebuia sa se intereseze de dosar la arhiva judecatoriei sau pe internet. Poti incerca sa faci o contestatie in anulare dar schimba avocatul
normal ca vreau sa il schimb, momentan chiar nu am gasit pe nimeni sa vrea cazu, ce motive sa invoc in contestatie, care ar fi mai plauzibile, as avea ceva sanse de castig, oricum acum am aflat ca avocat care l-am avut nu are voie sa intre in sala, este tanar, nu si-a luat examenile? nu ma prea pricep la astea el nespunandi-mi nimica, nu mai am stare nu pot dormi noptile, vo rog ajutati-ma cu solutii. multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda Catainkiki Catainkiki Buna ziua ...2.04.2020 miam complectat o declaratie ca ies in oras pt activitati fizice ...in drumul meu am trecut prin fata unei secti de politie ..am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru-evacuare crisandra crisandra Buna ziua! Am facut o actiune in evacuare si acum trebuie sa platesc taxa de timbru. Am citit legea 146/97, dar nu am gasit nimic legat de evacuare si nu ... (vezi toată discuția)
Taxe timru judiciar apel valik valik cine poate sa-mi spuna cam cat ar costa taxa timbru judiciar apel partaj bunuri comune.valoare imobil 356 000 roni ( valoare estimata expert nereala ). in ... (vezi toată discuția)