buna seara .am o intrebare de bun simt prin care nu doresc sa supar comunitatea consilierilor juridici si avocati care observ ca dau solutii la obiect.am contactat un aparator din aceast forum intr-o cauza penala ,cu cinci stele autoconsiderate pe conpetenta profesionala dar nu am putut deschide niciun canal de comunicare cu acesta.onorariul pt 10 min de discutie a fost de 100 ron.cum spune latinul nihil sine labore ,dar cred ca pretul cerut nu este sincer si serios mai ales ca nu am aflat nimic.orce venit este impozitat nu era corect sa emita chitanta pt banii primiti ?
Orice onorariu este incasat in baza unui contract insotit de chitanta.
Daca este sincer si serios pretul? Sunt onorarii si de 500-1000 euro pe ora sau mai putin de o ora! Depinde de cel care va da consultanta si de ceea ce doriti sa aflati!
depinde si de tema in discutie,corect era sa sa aduca vorbire de onorariul solicitat inaintea discutiei,iar contravaloarea consultatiei sa fie absorbita cum a ti spus in contract .totusidaca nu s-a incheat contractul nu era normal sa primesc chitanta ?chiar nu mai insist fiind un raspuns conform colegialitatii ,vreau doar sa spun ca in relatiile interumane ,in viata in general ,alegerea facuta nu este intotdeauna cea mai buna ,cea mai inspirata.va multumesc .buna seara.
daca va referiti la raspunsul postat de mihai grigor evident ca a varientat raspunsul,putand raspunde la obiect,daca pt consultatie trebuia sa primesc chitanta .am observat ca nici nu a mai dorit sa revina.pe viitor o sa fac sigur cum m -ati sfatui.va multumesc!
Onorarii avocatiale
anonim
Buna ziua! Care sunt limitele minime-maxime ale onorariilor solicitate de avocat pentru o consultanta pe dreptul familiei? Nu este ceva legat de un dosar ... (vezi toată discuția)