avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recurs la hotarare definitiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recurs la hotarare definitiva

Buna ziua! Spuneti-mi va rog,unde si cum se poate face recurs la o hotarare deinitiva privind majorarea pensiei alimentare! Multumesc!

Alte discuții în legătură

2 procese legate de pensia alimentara in acelasi timp? luminitza2007 luminitza2007 Buna ziua. As doi sa stiu daca este legal ca fostul sot sa depuna cerere de reducere pensie alimentara in conditiile in care se afla pe rol, in stadiul de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara recurs ContSters185843 ContSters185843 buna ziua. am o nelamurire. acum 2 luni fiica mea i-a deschis mamei sale proces de continuare a pensiei alimentare si dupa varsta de 18 ani. s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
Apel respins de tribunal- venituri luate in calcul pt pensie de intretinere biancapop biancapop Prietenul meu a fost dat in judecata de fosta sotie pentru marirea pensiei alimentare, pentru faptul ca bani de hrana de care acesta beneficia in calitate de ... (vezi toată discuția)