avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer in interesul serviciului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer in interesul serviciului

Buna ziua,am fost angajata la o primarie din judetul Giurgiu,consilier asistent pe perioada determinata.In luna iunie anul acesta am depus la Anaf Ploiesti cerere de transfer in interesul serviciului.Pe data de 11 noiembrie a avut loc transferul si am inceput serviciul la Anaf.Dupa doua saptamani am fost sunata de la serviciul resurse umane sa ma prezint urgent la dansele deoarece trebuie sa-mi dau demisia.Motivul este ca eu nu puteam fi transferata deoarece eram angajata pe perioada determinata.Intrebarea mea este:ce pot face in aceasta situatie?Mentionez ca la primaria de unde m-am transferat nu ma mai primeste inapoi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:38, 28 Noiembrie 2019
Greseala este a celor care au aprobat transferul ... O solutie ar fi ca ANAF sa transforme postul ocupat de dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii functionari publici bm32 bm32 Sunt angajat din iunie 2014 in cadrul unei primarii. In iunie 2014 am fost angajat CONSILIER - DEBUTANT. Acum 2015 CONSILIER - ASISTENT . Am aflat de la ... (vezi toată discuția)
Cum treci de la consilier juridic debutant la consilier juridic gradul 4 maier_raul2000 maier_raul2000 ma puteti sfatui si pe mine cu privire la procedura de trecere de la consilier juridic grad debutant la consilier juridic gradul IV, mentionez ca sunt angajat ... (vezi toată discuția)
Se poate face transferul personalului contractual pe un post ... gabriellafk gabriellafk Se poate face transferul personalului contractual pe un post similar de functionar public, in cadrul aceleiași instituții publice, cu acordul primarului? Eu ... (vezi toată discuția)