avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Drepturile de autor online/ fara firma
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Drepturile de autor online/ fara firma

Bună ziua, am un site-web fara a avea vreo firma .
Dupa ce am scris un articol, la o zi mi-a fost copiat articolul si inserat pe un alt site web fara sa imi fi cerut consintamantul si doar mentinand sursa fara a insera linkul articolului sau pentru redirectionare catre acesta, ,,CITESTE MAI MULT PE STIRIDINSURSEBUZAU.RO''
De mentionat ca a fost depasita limita de 500 de caractere.
Articolul meu: [ link extern ] /
Articol copiat: [ link extern ] /
Cate sanse as avea pentru a obtine ceva ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:42, 3 Decembrie 2019
500 caractere este o recomandare a Clubului de Presa Roman.

Ce ati scris poate fi reprodus chiar integral de catre jurnalisti, daca acest lucru serveste interesului public. Nu orice blogger este jurnalist.

Daca vreti sa rezolvati, incercati pe cale amiabila si daca nu reusiti puteti da in judecata in drept civil.
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2019
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor abserban abserban In ce masura prealuarea de informatii de pe site-uri de internet incalca legea drepturilor de autor ? Sa zicem ca vreau sa preiau anunturi publicate pe alt ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor online. SkillerBz SkillerBz Bună ziua, dețin un site-web pe persoană juridică . 1.Mai multe articole mi-au fost copiate și inserate pe un alt site web fara sa imi fi cerut ... (vezi toată discuția)
Conditii preluare articol Zooby Zooby In ce conditii se poate prelua un articol de presa pentru a fi publicat doar in mediul online pe un blog de stiri ? (vezi toată discuția)