Bună ziua, dețin un site-web pe persoană juridică .
1.Mai multe articole mi-au fost copiate și inserate pe un alt site web fara sa imi fi cerut consintamantul și in unele cazuri fără a preciza sursa. Cum mă poate ajuta o plangere la politie fara a actiona in instanta?
2. Am un prieten cu o problema asemanatoare, aceaiasi persoana ii publica videoclipurile de pe canalul său de youtube, pe o pagina de stiri(facebook), insinuand ca videoclipul este live, cum prevede legea drepturile de autor online ?
Problemă: pe banii mei, pe munca mea, creez conținut fără a avea vreun câștig, iar alții vin. copiază și au câștiguri .....
Dap, exista firme de avocati care traiesc din a da in judecata pe cei care violeaza drepturile de autor. Dar acestia isi aleg doar cazurile cu sanse mari de castig usor.
Inselaciune?
alexandu823
Buna ziua tuturor. Recent am dat comanda pentru o lucrare de licenta pe un site. Am discutat cu respectivul ca lucrarea sa nu fie copiata, ci sa o faca chiar ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor
chimardan
Buna ziua , pun aceasta intrebare in speranta ca cineva va putea sa ma ajute si binenteles si pe alti terti cu aceasta problema , astfel :
Ce trebuie facut ... (vezi toată discuția)