avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor

Buna ziua , pun aceasta intrebare in speranta ca cineva va putea sa ma ajute si binenteles si pe alti terti cu aceasta problema , astfel :

Ce trebuie facut in cazul in care un web site al unei personae juridice a fost copiat in intregime fara acordul scris al acesteia ? contine inclusive si telefonul meu de Administrator al societatii !!! Incredibil !

Mai mult ca sigur cred ca trebuie facuta o plangere penala ?

Multumesc pentru raspunsuri in cazul in care vor fi !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:14, 31 August 2014
Poate fi un caz de phishing, faceti plangere la Politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi protejez site-ul si continutul lui? Marlenesb Marlenesb Mi-a fost copiat continutul site-ului, inclusiv pozele cu watermark au schimbat doar design-ul. Concurentii isi fac publicitate pe baza mea. Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Copyright = concurenta neloiala - website copiat si folosit pe un domeniu similar luciannitu luciannitu Buna seara tuturor Am o problema si incerc sa deschid actiune de urmarire inportiva unei firme care imi face concurenta neloiala. Noi avand domeniu de ... (vezi toată discuția)
Frauda informatica - phishing marcel123456 marcel123456 Buna, am urmatoarea problema, recent am am incercat sa fur un cont de Facebook folosind phishing-ul si regret chestia asta. Este vorba de o colega, pe care ... (vezi toată discuția)