avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coproprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietate

Tin sa mentionez ca momentan traiesc in concubinaj cu prietenul meu, iar la anul urmeaza sa ne casatorim.
Ne-am decis sa ne cumparam o casa prin credit ipotecar pe care poate sa intre decat unul dintre noi, ex: Alex ( deoarece la coplatitor banca cere ruda de gradul unu). Exista vreo modalitate legala prin care in contractul de vanzare cumparare sa apara si celalalt ex:Maria si banca sa fie de acord?
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2019
Ang3lyk, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:39, 28 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prima dată căsătoriți-vă, și apoi accesați creditul. Nu vă legați la cap dacă nu vă doare.
Legal exista varinte juridice dar daca banca nu accepta nu aveti ce sa faceti.

Si eu cred ca varianta uzuala legala si implacabila pentru banca ar fi aceea sa va casatoriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietar casa mandril mandril Buna ziua, Traiesc in concubinaj cu o domnisoara si am achizitionat o casa impreuna(prin credit bancar). In acte sunt trecut doar eu ca si proprietar, insa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua . sunt intr-o situație destul de dificila pentru ... NicollletaNico NicollletaNico Bună ziua . Sunt intr-o situație destul de dificila pentru mine și sper ca cineva sa îmi răspundă. De curând prietenul meu a cumpărat un ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament / casa pe numele a doi proprietari ioanabcr ioanabcr Buna ziua, Impreuna cu prietenul meu, dorim achizitionarea unei locuinte. Nu suntem casatoriti si nici nu ne vom casatori in viitorul apropiat. Amandoi vom ... (vezi toată discuția)