avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Calcul Impozit imobil fara raport de evaluare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Calcul Impozit imobil fara raport de evaluare

Buna ziua! Inchiriez o casa in scop turistic, proprietate persoana fizica. A fost cumparata in 2015 si inchiriata incepand cu 2016.Nu am stiut ca trebuie raport de evaluare, s-a calculat impozit retroactiv din 2017, respectiv 1,1%din valoarea de achizitie care include si terenul. Precizez ca inchiriez camere in locuinta proprietate personala(1-5camere).Valoarea impozitului calculat pe 3ani este foarte mare(23.000lei), consider ca trebuia calculul facut doar pe imobil, tinand cont de valoarea pe mp construit in functie de localitate. Ce este de facut deoarece suma calculata ma depaseste financiar, iar plata esalonata contine penalitati.

Alte discuții în legătură

Camere de inchiriat in locuinta personala in scop turistic teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua. Spuneti-mi va rog,daca eu am disponibile 2 sau 3 camere pe care vreau sa le inchiriez in scop turistic ocazional ,in medie 3 luni ,cum ... (vezi toată discuția)
Inchiriere in scop turistic ComN ComN In apartamentul de 2 camere decomandate in care locuiesc doresc ca una dintre cele doua camere sa le inchiriez vara in scop turistic. Ca totul sa fie in regula ... (vezi toată discuția)
Calcularea impozitului la cladirile nerezidentiale AurelianStudent AurelianStudent buna ziua, stie cineva daca este obligatoriu sa facem evaluarea cladirii pentru a plati impozit la o cladire inchiriata unei societati care desfasoara ... (vezi toată discuția)