avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Grădiniță autorizata sau nu?!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Grădiniță autorizata sau nu?!

Bună ziua fiul meu este înscris la un centru de supraveghere și recreere dar nu știu dacă este autorizata iar în loc doamnele de acolo sa se ocupe de copii stau sa facă cozonaci și alte chestii de patiserie asta în timpul programului. Țin sa menționez ca în vila respectiva sunt o îngrijitoare o doamna necalificata în educație și doamna director( propietara centrul) as vrea sa meargă cineva sa inspecteze situația asta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 2 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor sau Ministerul Educației și Cercetării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadru didactic ony172005 ony172005 Am nevoie si eu un pic de ajutor, cum as putea sa dau si eu in judecata un director de scoala pentru nerespectarea metodologiei invatamantului? Tin sa mai ... (vezi toată discuția)
Donatii de mobilier pt gradinita impuse aleksa_e aleksa_e Buna ziua. Fiul meu a fost inscris la grupa mica, apoi mijlocie la o gradinita de stat. La sedinta dna educatoare ne-a informat ca trebuie achizitionate ... (vezi toată discuția)
Zile libere platite parinti Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, cfr legii 147/2020, de zile libere platite pot beneficia parintii copiilor sub 12ani, inscrisi in unitate de invatamant, care daca au o boala ... (vezi toată discuția)