avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale declaratie de creanta pt. lichidarea S.C. dizolvate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

declaratie de creanta pt. lichidarea S.C. dizolvate

cine poate sa-mi trimita un model de declaratie de creanta pentru lichidarea societatilor comerciale dizolvate?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 15:14, 23 Iunie 2006
Declaratia de creanta nu este deosebita de cea prevazuta de legea nr. 64-195. Trebuie sa contina urmatoarele: datele creditorului, valoarea creantei, ce reprezinta creanta , temeiul juridic, semntura si stampila, iar ca anexa dovada ( contract, facturi, etc.). Model nu am la indemana, dar daca nu -ti este urgent iti trimit maine.
a aparut noua lege a insolventei fratilor, 85/2006 care intra in vigoare de la 1 iulie 2006!
Ultima modificare: Vineri, 16 Iunie 2006
Toth Sz., utilizator

la 20.07.2006!!!!

a aparut noua lege a insolventei fratilor, 85/2006 care intra in vigoare de la 1 iulie 2006!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea la masa credala Aura2 Aura2 Cum trebuie facuta cererea de inscriere la masa credala a unui creditor impotriva unei societati aflata in insolventa? Ma puteti ajuta cu un model? (vezi toată discuția)
Insolventa Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G As putea eu, ca societate comerciala sa declar insolventa o alta societate comerciala, care nu mi-a achitat un debit vechi de 1 an? Ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cerere insolventa caprice caprice ma ajutati va rog cu un model de cerere de insolventa? multumesc (vezi toată discuția)