avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rambursare anticipata partiala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rambursare anticipata partiala

Buna ziua,anul viitor as vrea iau o locuința prin programul prima casa și as vrea sa stiu care varianta ar fi mai buna sa achit creditul mai repede.In prezent am o garsoniera pe care o s-o închiriez cu 150€ și m-am gândit la doua variante:
1.sa platesc lunar 100€ peste rata
2-sa fac un alt credit de 2000€ pe care să ii dau la creditul prima casa și pe care ii platesc cu chiria pe care o primesc de la garsoniera,după ce sting creditul de 2000,repet procedura. Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2019
Ca.Ov., utilizator

Alte discuții în legătură

Nulificare prin hotarare judecatoreasca act notarial vanzare garsoniera conditii dezvoltator vladstoica vladstoica În ce condiții poate instanța să decidă nulificarea unui contract de vanzare garsonieră în condiții asemănătoare cu cele oferite de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prima casa FlorinIS83 FlorinIS83 Buna seara. In 2009 am achizitionat un apartament prin programul Prima Casa. Acum, dupa aproximativ 9 ani, vrem sa il vindem pentru a cumpara o casa. Am gasit ... (vezi toată discuția)
Inchiriere garsoniera prima casa sneferu sneferu Buna ziua, In luna octombrie voi face 5 ani de cand am achizitionat o garsoniera prin programul Prima Casa. Dupa aceasta data as dori sa o inchiriez unei ... (vezi toată discuția)