avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare acte procedura
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare acte procedura

Buna ziua,
Va rog ajutati-ma cu un raspuns. In calitate de reprezentant al unui ONG intr-un dosar penal, am fost instiintata ca am primit un plic cu acte de procedura aferente dosarului si intrucat nu am fost acasa, am fost invitata sa il ridic de la registratura in termen de 7 zile, cu mentiunea ca in caz contrar actele de procedura se vor considera comunicate la implinirea acestui termen. Care sunt consecintele daca nu ajung sa iau plicul in termen? Il mai primesc dupa aceea? Si daca nu mi-l mai dau, ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: gabi19319 , utilizator 14:28, 2 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Va mulțumesc mult!

CABINET AVOCAT ALEX a scris:

Dumneavoastra ati primit o instiintare ca va puteti prezenta la instanta sa ridicati acel plic in 7 zile iar in caz de neprezentare pur si simplu se considera procedura de comunicare indeplinita.
Este o procedura standard in cauzele penale si nu atrage nici o sanctiune pentru destinatar.
Puteti sa ridicati acel plic de la instanta in orice alta zi daca va este destinat, acel plic cu acte spre comunicare ramane la dosarul cauzei daca nu este ridicat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare - nu inteleg :( manead manead Salutare tuturor, Ieri am primit o instiintare ref la un dosar. Ideea e ca nu inteleg nimic din ea. Nici macar nu stiu la ce se refera... Nu trebuia sa scrie ... (vezi toată discuția)
Buna seara! acum cateva zile am gasit in cutia postala o instintare. ... marius15g marius15g Buna seara! Acum cateva zile am gasit in cutia postala o instintare. Observând ca la data de 29.12.2020 trebuia sa ma prezint sa înmân nu stiu ce plic cu ... (vezi toată discuția)
Instiintare unPompier unPompier Buna ziua . Am o intrebare daca se poate . Am primit astazi o instintare .. stie cineva ce inseamna ??? In conformitate cu art 260 din legea 135 - 2010 ... (vezi toată discuția)