avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am rate neachitate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am rate neachitate

Salut/Buna ziua. in anul 2011 am făcut un împrumut de suma 1.800 lei și nu au fost achitate pana astăzi, acum sunt la biroul de credit. întrebarea este. dacă astăzi achit pe loc toată suma de bani. mai pot face un alt împrumut, și la cât timp după ce rezolv problema asta in câteva secunde? am verificat cu aplicația mobila “Scorerise” cât am de plata. Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2019
Ciofu Marian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ciofu Marian , utilizator 16:06, 29 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Daca platiti aceasta suma s-ar putea ca acel credit sa fie vandut catre nu stiu ce firma de recuparare credite si sa platiti apoi mult mai mult...

CABINET AVOCAT ALEX a scris:

S-ar putea sa fie prescrisa datoria iar prin plata de bunavoie se intrerupe prescriptia in defavoarea dv. In plus, chiar daca platiti, in evidenta biroului de credit antecedentul de rau platnic nu se sterge decat dupa expirarea perioadei specifice incidentului de neplata.

Va multumesc pentru răspuns. atunci cum voi rezolva asta? “nici sa NU arunc banii pe geam” și sa nu fie remediata problema asta. Multumesc încă o data.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere maryag maryag o cunostinta de a mea a inchiriat o garsoniera cu contract de inchiriere simplu fara clauza de reziliere,pe contract scriind doar inventarul din garsoniera si ... (vezi toată discuția)
Stergerea biroului de credit. AndreeaMoraru97 AndreeaMoraru97 Buna ziua, Am fost raportată la biroul de credit de către Axi Credit in pe data de 1 decembrie. In urma cu 3 luni, din disperare am apelat pentru un credit ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriptie alinacris alinacris Buna ziua. As dori sa ma indrumati cu privire la o problema legata de o datorie catre firma telefonie mobila [EDITAT] - in septembrie 2011 am primit o somatie ... (vezi toată discuția)