avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cât dați la chirie pe luna?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cât dați la chirie pe luna?

Salut lume buba. O întrebare pentru Bucureșteni pentru cei care stau in chirie. Cât dați pe luna și de cât timp stați in acea chirie/zona? Multumesc.

Eu ca persoana cu handicap ii aduc avantaje bune dacă stau la el proprietar in chirie (fără proprietar in casa in timpul meu petrecut in chirie)

Alte discuții în legătură

Intrebare - cuantum chirii toadermarina toadermarina buna ziua .Cat e chiria pe luna la apartamentele inchiriate [la cei care locuiesc in apartamente ANL]? dar cei care stau cu chirie si platesc la primarie[ma ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire laura19 laura19 Buna! Eu sunt studenta si stau in chirie si as dori sa solicit ajutor pt incalzire pt locuinta in care stau in chirie. Nu inteleg de ce este necesar sa ... (vezi toată discuția)
Ce șanse am să mă creadă cei de la fisc dacă-mi denunț proprietarul pentru evaziune fiscală? ContSters160566 ContSters160566 Bună seara! Stau într-o garsonieră cu chirie de aproximativ 3 ani de zile și dau proprietarului lunar, suma de 600 lei, de când m-am mutat aici (din ... (vezi toată discuția)