avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate INTREBARE - cuantum chirii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

INTREBARE - cuantum chirii

buna ziua .Cat e chiria pe luna la apartamentele inchiriate [la cei care locuiesc in apartamente ANL]? dar cei care stau cu chirie si platesc la primarie[ma refer la cei care stau cu chirie la casele nationalizate]? cat e chiria pe luna la cei care stau cu chirie [care au o locuinta sociala] la oamenii care locuiesc in provincie? va mult . Buna ziua.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:16, 8 August 2013
Valoarea este dispusa de fiecare proprietar in parte si este conditionata de mai multi factori,suprafata imobil,zona ,utilitati
Reveniti cu detalii referitor la localitate,sau accesati direct site-ul primariei locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am obtinut un ap pt tineret anl (cu chirie) as putea sa obtin in locul lui unul mai mare? anton75 anton75 In urma cu ceva ani am obtinut un apartament micut ANL cu chirie pentru tineret. Intre timp in familia noastra au venit copiii, 4 la numar, si spatiul a ... (vezi toată discuția)
Construirea de locuinta moldovandan65 moldovandan65 buna ziua as dori sa va intreb daca prin fonduri europene pot primi bani ptr constructia unei case sunt casatorit stau in chirie de 12 ani am 33 ani si vreau ... (vezi toată discuția)
Locuinte anl - legislatie pentru cumparare noiklosa noiklosa Buna ziua, Dupa cum probabl ca s-a mai auzit pe la televizor, blonda de la Cotroceni doreste ca locuintele ANL sa fie vandute catre chiriasi, daca au trecut ... (vezi toată discuția)