avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de arenda

Am contract de arenda pe 10 ani de zile, cu o doamna care dupa 2 ani de zile a dezbatut mostenirea dupa sot, dansa a renuntat in favoarea copiilor. Terenul era al sotului decedat, doamna incheind cu mine contract de arenda. Acum copiii mostenitori cer rezilierea contractului. Au sanse de reziliere in instanta? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contestare, anulare eu12 eu12 Am facut contract de vanzare -cumparere cu mama mea care a murit mai bine de 10 ani, iar fratele meu vine acum si spune ca el nu stia de contract si ca va cere ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire yonutz1_22 yonutz1_22 Buna ziua, Va adresez o intrebare referitor la dezbaterea mostenirii bunicului meu care a decedat in data de 6 decembrie 2008. Mostenitorii sunt cei doi copii ... (vezi toată discuția)
Pierderea terenului agricol dat in arenda si a dividendelor anuale daca nu se dezbate succesiunea in 3 ani de la decesul mamei? mariapopescu65 mariapopescu65 Mama a decedat acum 2 ani. Mostenitorii ramasi sunt doar cei doi copii, eu si fratele, deoarece sotul, tatal nostru,a dat renuntare notariala la mostenirea ... (vezi toată discuția)