avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actele masini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actele masini

Bună ziua tata a decedat eu trebuie sa fac succesiunea dar actele mașini lui au fost furate din mașină în una din nopțile de la priveghi cum pot recupera actele pt a demonstra ca a avut masina(mașina e la mine dar nu am nici un act la ea) mulțumesc aștept rasp
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:25, 30 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Documentele vehiculului le puteti solicita de la RAR ,autoritatea fiscala teritoriala si serviciul specializat responsabil in emiterea certificatului de inmatriculare=talon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto declarat furat p_mihai_ro p_mihai_ro Buna ziua, In 2011 am achizitionat din Germania un autovehicul uzat, provenit din Grecia. Autovehiculul era inmatriculat temporar in Germania. L-am ... (vezi toată discuția)
Culoare trecuta gresit in talon b67dec b67dec Buna ziua ,azi am fost oprit de un echipaj de Politie in zona Aeroportului Otopeni si in urma controlului efectuat de catre agent s-a constatat ca ,culoarea in ... (vezi toată discuția)
Auto culoare neomologata rar alexandra31 alexandra31 Buna ziua am si eu o problema De curand am achizitionat o masina de pe un site de vanzari de la o persoana fizica Ne-am vazut mmi-a placut masina in special ... (vezi toată discuția)