avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 act constitutiv reactualizat
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

act constitutiv reactualizat

Unul dintre asociati isi cesioneaza partile sociale ; societatea nu are codul CAEN reactualizat si, pe langa dosarul de cesiune depune si dosarul pentru reactualizarea automata a codului CAEN . Actul constitutiv reactualizat trebuie sa contina codurile CAEN reactualizate sau se trec cele vechi? In hotararea AGA de cesiune se specifica si faptul ca se va depune dosarul pentru reactualizarea codului CAEN?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 11:44, 26 Ianuarie 2010
daca aveti firma suspendata pe perioada maxima de 3 ani, la sfarsitul acestui termen se va relua activitatea din oficiu. daca aveti firma suspendata pe 6 luni de exemplu trebuie reluata activitatea la cerere.
Nu vad niciun impediment de a nu face cesiunea chiar daca firma este suspendata.
Noul/noii asociati pot decide reluarea activitatii sau mentinerea suspendarii asa cum a fost hotarata de vechii asociati
In momentul in care faceti recodificarea, adica reactualizarea codurilor CAEN sa fiti atenta la explicatiile din Codul CAEN desfasurat pentru ca unele activitati se regasesc acum sub alte grupe si va tr sa le prindeti si pe acelea. In situatia in care activitatea desf de dvs a necesitat si autorizatie de mediu este obligatoriu sa notificati Agentia pt protectia mediului dupa incheierea contractului de cesiune pt ca s-ar putea sa se impuna necesitatea revizuirii autorizatiei dc activit nu se mai desf in conditiile pentru care a fost autorizata sau sa se procedeze la transferul acesteia. Tr o analiza caz cu caz.
Vor fi trecute noile coduri. Nu trebuie specificata ca ati facut modificarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recodificare caen ivanka82 ivanka82 Buna ziua, Sunt mostenitoare unica a unui SRL cu asociat unic, am depus la ONRC documentatia pentru succesiune si am primit termen de amanare pentru urmatorul ... (vezi toată discuția)
Recodificare si inregistrare mentiuni DAIANA_ DAIANA_ Dupa cum stiu eu, cererea de recodificare se adreseaza separat directorului ORC, iar mentiunile se cer ca pana acum judecatorului delegat. Deci este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Recodificarea activitatilor din actul constitutiv conform noului caen bernix bernix Buna ziua tuturor! Ma aflu in situatia de a prelungi mandatul administratorului ocazie cu care, prin aceeasi hotarare AGA, vreau sa recodific si obiectul de ... (vezi toată discuția)